BMSO-320GH NC / автоматска

Трачна пила BEKA-MAK BMSO 320 GH PLC

 

  • Автоматизирана хоризонтална трачна пила со високи перформанси
  • Можност за сечење под агол
  • Рачно поместување на агол

Можност за програмирање на должина за сечење и број на команди

 

Капацитет на сечење -75 степени

Округло: 320 mm

Плосно: 350x200mm

Квадратно:300mm

 

Капацитет на сечење -60 степени

Округло: 300 mm

Плосно: 300x200mm

Квадратно:250mm

 

Капацитет на сечење -45 степени

Округло: 260 mm

Плосно: 250x180mm

Квадратно:180mm

 

Капацитет на сечење -30 степени

Округло: 160 mm

Плосно: 150x150mm

Квадратно:150mm

 

Капацитет на сечење 90 степени

Округло: 320 mm

Плосно: 350x320mm

Квадратно:320mm

 

Технички податоци:

Снага на главниот мотор: 2.2kW

Хидраулична пумпа: 1.1kW

Пумпа за ладење: 0.12kW

Брзина на трака: 20-10 m/min

Димензија на пилата: 3660x27x0,9mm

Работна висина: 740mm

Тежина: 1660kg

Мерки (d x Š x V x) 2100x2200x150mm

Бека-Мак хоризонтални пили се дизајнирани да бидат силни, цврсти машини по разумни цени. Лак е направен од цврст челик и е поставен на две хромирани и полирани столбови што заедно го прават силен дизајн со висока прецизност на сечење.
Целосно автоматизирана сечење пили прачки, цевки, челични шипки, леано железо и обоени материјали намали само под агол од 90 °.
Менувачот во брзина на пренос се во маслена. Можете да изберете една од брзина за сечење пренесува со 5 брзини Kolutur, подлогата и лежишта carabids водич на ножот.
Задната вилица содржи голем број на хард ролки управувано преку опрема црв и тркалото на електричен мотор. Пред Холанѓаните се достапни ролки. Ограничување прекинувач поставен на врвот на макара запира кога блокот е пуштен на слободно. Кога сечењето материјал е помеѓу ролки, потребна е дополнително стегање.
Материјалот што се додава се користат валци во менгеме. Ролки додавајќи материјал додека материјалот допира станица микро-прекинувач со која се запира feed мотор.По секое намалување да додадете материјал додека не стигне на бројот на намалување на парчиња што ќе ги собере за да влезат на панелот. Ако тоа се случува нпжот кога сече, пилата автоматски ќе престане.
Секој модел е опремен со еден резервоар на ладење течност која може да се отстрани за да се олесни за чистење на резервоарот. Резервоарот потопна пумпа обезбедува сечилото на течноста за ладење во двете места за попрскување.

Детални информации за трачна пила    BMSO-320GH_NC (кликнете тука)

 

Останато од Пили - машини